Een ERP oplossing waarmee distributeurs een concurrentieel voordeel verwerven door het verstrekken van volledige zichtbaarheid in real time,  noodzakelijk om tijdig te leveren binnen het voorziene budget.

 

Tegenwoordig worden de distributeurs geconfronteerd met een extreme druk uit verschillende bronnen. Terwijl ze hun marges verminderen, moeten de distributeurs hun bestellingen nog sneller invullen, op tijd, intégraal en een puntgave dienstverlening leveren aan hun cliënteel.

 

Het gedrag van de consumenten heeft een grote impact gehad op de distributeurs, tevens zijn hun eisen meer en meer uitgesproken, met name in termen van de servicekwaliteit, en het ontstaan van nieuwe distributiekanalen. Gelijktijdig, is de concurrentie nog belangrijker geworden en brengt het beheer en vermindering van de kosten met zich mee.

 

Als distributeur zijnde, heeft u een geavanceerde beheeroplossing nodig om deze veranderingen en uitdagingen te boven te komen.

 

Een geschikte software voor de distributiesector dient een krachtige en aanpasbare beheeroplossing voor uw business te bieden . Deze laatste voorziet de distributeurs van de tools die ze nodig hebben om alle aspecten van hun bedrijf de beheren : het binnenkomen van bestellingen, bevoorrading, volledige inventaris, beheer van de verzendingen, aankopen, voorraadbeheer, beheer van de etikettering en prijsstelling, beheer van magazijnen en dienst na verkoop.  

 

Kies mijn ERP biedt een methode aan op basis van een vragenlijst waarin u uw ERP noden kunt definiëren. Kiest mijn ERP is een vergelijkende ERP die u toelaat de beste ERP te selecteren. Zo vindt u gemakkelijk de ERP oplossing die zich perfect aanpast aan uw behoeften.