eBook ERP+CRM

ERP+ eBook Serie

White Paper Download verzoek

White Paper Download verzoek

 

Overzicht

Microsoft Dynamics CRM wordt heel vaak gecombineerd met Microsoft Dynamics NAV en AX. En dat is niet voor niets. CRM werkt namelijk voor dat deel van uw organisatie dat met het ERP-systeem niet bediend wordt.

 

Uw verkoop- en marketingteam, uw klantenservice, uw receptie: zij hebben dagelijks contact met klanten en relaties. Zij verzamelen informatie die voor u als management belangrijk is om te kunnen sturen, om beslissingen te nemen. Maar ook informatie die essentieel is om klanten en relaties beter te kunnen bedienen. Zodat u zich onderscheidt en tevreden, loyale kranten krijgt, de deal wint, de order binnenhaalt. Vervolgens gaan alle gegevens over het verkooptraject naadloos over van CRM naar ERP. Zonder dat er informatie verloren gaat.

 

ERP-processen liggen vast. En dat is maar goed ook, want ERP gaat over cruciale financiele en logistieke informatie. Daar moet je niet mee rommelen. CRM-processen daarentegen zijn flexibel en draaien om andere mensen met andere behoeftes. Het gaat om het vastleggen van interacties met uw klanten en prospects, zoals telefoontjes, afspraken, gespreksverslagen en offertes. Om het uitvoeren van marketingcampagnes, het beheren van uw pijplijn en uiteindelijk om de aftersales en services. Snelheid, eenvoud en toegankelijkheid ijn hierbij cruciaal.

 

Download de whitepaper om meer te weten te komen over ERP+CRM. Wij wensen u veel inspiratie.

Doet dit whitepaper u interesseren?

Om deze white paper leest, vul dan onderstaand formulier in en download het document.

* Selecteer een van deze opties:

Ja, ik wil graag per e-mail informatie ontvangen over oplossingen, nieuws en evenementen waarin ik geïnteresseerd ben.
Nee, ik wil geen e-mails ontvangen van Prodware. Ik erken dat door dit optie te kiezen, ik me afmeld van alle e-mailberichten.

* Required:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.